affalsstativ Flower, perfekt både til køkken og kontor miljø, nu med en skinne! Nem affaldssortering til køkken i et skab eller i en kontor.

Se også vores store nyhed:

En udtrækskinne der giver mulighed for at sætte 3 eller 4 Flower moduler på siden i dit underskab.

Har du for eks. i forvejen et enkelt affaldsstativ på din køkkenlåge? Behold dit nuværende affaldsstativ og tilføj en udtræksskinnen med 3 eller 4 moduler. På den måde kan du i alt tilføje op til 8 affaldsstativer til din affaldssortering.

Og med Flower har du stadigvæk plads i bunden af dit skab.

For mere info kontakt os på info@2wasteless.com

 

stor affaldsstativ til sortering i et køkken, her i et kontormiljø

Her er stort affaldsstativ af affaldssortering system Flower brugt i kontormiljø som en papirkurv. Man kan vælge at placere det lille affaldsstativ med en plastikpose på ved siden af til æbleskrog og bananskrald. Er man til mere afdampet stofpose, kik her for at vælge, hvad du kan bedst lide.

Overvejer din kommune at stille krav om affaldssortering? Skal din institution eller arbejdsplads affaldssortere og mangler et affaldssorteringssystem, der er nemt at håndtere, fleksibelt og til at betale? Kontakt os på info@2wasteless.com for at få et tilbud på affaldssorterings system Flower eller på enkelte affaldsstativer.

Affaldsstativ Flower perfekt til kontormiljø!
Ligger der kun 5 stykker papir og 2 æbleskrog i de store kurver ved jeres PC stationer? Synes du, at det er synd for rengøringsdame at bukke sig ned mange gange efter halvtomme 30 liters poser?
 
Så er det tid til Flower! Et smart, enkelt, moderne, dansk designet affaldsstativ. Det kan sættes op væggen eller på selve bordet. Du kan vælge mellem forskellige moduler. Det mindste kan rumme fra 8- 20 liter affald (og mere!). Det lille affaldsstativ ligger flad mod overfladen og stikker kun ca 12 cm frem, beslaget er kun 12 mm bredt, og findes både i venstre og højrevendte modul. Det større runde affaldsstativ kan rumme fra 15-25 liter affald.
 
Vi tager ansvar for vores miljø og giver dig 10 års garanti på alle Flower affaldsstativer.
 
 

 

Farverige stofposer til affaldsstativer Flower til et køkken eller kontor. Affaldssortering behøver ikke være kun kedelig grå/ sort!

Se udvalget af bæredygtige stofposer til Flower affaldsstativer

Produceret af Alléhusets tekstilværksted, - et tilbud til borgere i Aarhus kommune på vej tilbage til arbejdsmarkedet.

Se både det lille og store modul og et eksampel på en stofpose til hvert affaldsstativ

Mere info om affaldssorteringssystem Flower, som er perfekt til ethvert køkken her