Affaldssortering med affaldssorteringssystem Flower til køkken på engelsk

affaldsstativflower.dk

affalsstativ Flower, perfekt både til køkken og kontor miljø, nu med en skinne! Nem affaldssortering til køkken i et skab eller i en kontor.

Se også vores store nyhed:

En udtræksskinne der giver mulighed for at sætte 3 eller 4 Flower affaldsstativer på siden i dit underskab.

Har du for eks. i forvejen et enkelt affaldsstativ på din køkkenlåge? Behold dit nuværende affaldsstativ og tilføj udtræksskinnen med 3 eller 4 affaldsstativer. På den måde kan du i alt tilføje op til 10 affaldsstativer til din affaldssortering.

Og med Flower har du stadigvæk plads i bunden af dit skab.

For mere info kontakt os på info@2wasteless.com

 

stor affaldsstativ til sortering i et køkken, her i et kontormiljø

Her er stort affaldsstativ af affaldssortering system Flower brugt i kontormiljø som en papirkurv. Man kan vælge at placere det lille affaldsstativ med en plastikpose på ved siden af til æbleskrog og bananskrald. Er man til mere afdampet stofpose, kik her for at vælge, hvad du kan bedst lide.

Overvejer din kommune at stille krav om affaldssortering? Skal din institution eller arbejdsplads affaldssortere og mangler et køkken affaldssorteringssystem, der er nemt at håndtere, fleksibelt og til at betale? Kontakt os på info@2wasteless.com for at få et tilbud på affaldssorterings system Flower eller på enkelte affaldsstativer.

Affaldssorteringssystem Flower til køkken eller kontor brug

 

 

 

Sådan kan man indrette arbejdspladsen: sjove og søde bæredygtige stofposer med flere Flower affaldsstativer, hvis man har en mindre kontor. Byg dit eget affaldssorteringssystem til køkken eller kontor.

Affaldsstativ Flower perfekt til kontormiljø!
Ligger der kun 5 stykker papir og 2 æbleskrog i de store kurver ved jeres PC stationer? Synes du, at det er synd for rengøringsdame at bukke sig ned mange gange efter halvtomme 30 liters poser?
 
Så er det tid til Flower! Et smart, enkelt, moderne, dansk designet affaldsstativ. Det kan sættes op væggen eller på selve bordet. Du kan vælge mellem forskellige affaldsstativer. Det mindste kan rumme fra 8- 20 liter affald (og mere!). Det lille affaldsstativ ligger flad mod overfladen og stikker kun ca 12 cm frem, beslaget er kun 12 mm bredt, og findes både i venstre og højrevendte variant. Det større runde affaldsstativ kan rumme fra 15-25 liter affald.
 
Vi tager ansvar for vores miljø og giver dig 5 års garanti på alle Flower affaldsstativer.
 
 

 

Farverige stofposer til affaldsstativer Flower i et affaldssorteringssystem til et køkken eller kontor. Affaldssortering behøver ikke være kun kedelig grå/ sort!

Se udvalget af bæredygtige stofposer til Flower affaldsstativer

Produceret af Alléhusets tekstilværksted, - et tilbud til borgere i Aarhus kommune på vej tilbage til arbejdsmarkedet.

Se både det lille og store modul og et eksampel på en stofpose til hvert affaldsstativ

Mere info om affaldssorteringssystem Flower, som er perfekt til ethvert køkken her