Affaldssortering med affaldssorteringssystem Flower, her med plastikposer

Poser - 15 l til affaldsstativ Flower

22 poser til både de små og de større affaldsstativer. Vi forhandler 15l l poser De luxe fra Etradan, der er 37,5 cm x 49 cm.

Vores poser er slidstærke, men er ikke for tykke, for at passe bedre på miljø.

Undtagen de poser, du bruger til restaffald, kan andre plastikposer tømmes for affald og genbruges flere gange. Når du synes at posen er slidt op eller lugter, så er der tid til en ny pose!

Køb 3 delt affaldssorteringssystem her.

Køb 4 delt affaldssorteringssystem her.

Vær opmærksom på, at vi har levering til pakkeshop. Vær derfor sikker på, at du har udfyldt feltet med mailadresse og telefonnummer korrekt, da GLS vil kontakte dig når du kan hente din pakke.

OBS! Ønsker du levering til en bestemt GLS pakkeshop i nærhed? Noter det venligst ved bestilling, så vi kan vælge den fra listen, hvis det er muligt. Husk at være præcis med angivelse af navn samt adresse på GLS pakkeshoppen. Hvis du ønsker levering til en pakkeshop, der ikke ligger tæt på din bopæl, så angiv adressen på din ønskede pakkeshop under "shipping address". 

Hvis du har et spørgsmål eller i tvivl, kontakt os her på email: info@2wasteless.com eller på tlf. 21 93 96 42 mellem 17.00 - 21.00 i hverdagen.

 Mere info om affaldssorteringssystem Flower, som er perfekt til ethvert køkken her

 

Poser til affaldssortering til et skab med affaldssorteringssystem Flower bestående af affaldsstativer

18,00 kr.

  • Sold Out
Affalstativ/affaldsstativer/ affaldssorteringssystem til køkken anbefales af DN  6

Danmarks Naturfredningsforening anbefaler Flower!