Affaldssortering  til alle! Køb affaldssorteringssystem, der kan levere alt den affaldssortering, du har brug for under din køkkenvask!

affaldsstativflower.dk

Vores første Case fra 2019 handler om meget typisk problemstilling: vandlås, der er i vejen for installering af affaldssorteringssystem i køkkens underskab. Derfor kommer den øverst på listen med Cases. Casen baseret på mailkorrespondance mellem Johan og 2wasteless.com

Affaldssorteringssystem til køkken i dit køkkenskab.  Affaldsstativer fås fra 100.- Se her- vandlås er ingen hindring
Hej Irina
Jeg endte med at bestille 2 runde og 2 små moduler. Men da jeg skulle til at sætte det sidste runde modul op, opdagede jeg at der ikke er plads til det pga. vandrør. Der er ca. 20 cm mellem rørene og køkkenlågen, men modulet er 25 cm dybt.

 Hej Johan

 Det finder vi ud af.

 Det vil være nemmere for mig at rådgive dig, hvis jeg kunne se billeder at lågen og vandrørs placering i forhold til den.

Affaldssorteringssystem til køkken i dit køkkenskab.  Affaldsstativer fås fra 100.- Se her- vandlås er ingen hindring 1

Fedt! Jeg har vedhæftet nogle billeder her. Det er lågen til højre der er et problem - det lille modul sidder fint, men der er ikke plads til et rundt modul ved siden af.

Det første spørgsmål er hvilken rør er i vejen. Jeg har sat N på muligheder i vedlagde billede. 
Hej Irina,
Det er rør nr. 1 der er i vejen. Hvad tænker du så - skulle man bruge to små moduler i stedet?

Hej igen

Det er flere muligheder her:

Er der plads til at sætte affaldsstativet under rør? Se billedet.

Du kan presse affaldsstativets øverste tråd sammen til mindre end 20 cm, se Case 5 og så kan det være ved siden af det lille affaldsstativ. Det nederste del er jo ikke i vejen for noget!
Hej Irina
Tusind tak! Jeg havde kun tænkt på at det skulle være symmetrisk, så jeg havde slet ikke overvejet at sætte det runde affaldsstativ lavere end det lille. Det virkede!
Mvh Johan

cASE 2, 2019

Affaldsstativ til affaldssortering i et køkken, her hos Bente. Affaldssorteringssystem til køkken i dit køkkenskab.  Affaldsstativer fås fra 100.-

Bente, som har ingen plads til affaldssortering. Men hun har en 12 cm fordybning i en mellemrum mellem badeværelse og bagtrappen. Der valgte hun at satte 2 små affaldsstativer op. De er ca 14,5 cm dybe, men da de har en organisk bløde form og ingen hjørner, passer de fint i mellemrummet. Bente har nu bygget eget affaldssorteringssystem til køkken

 

Case 3, 2019

Køkken affaldsstativ til affaldssortering, her hos Niels. Affaldssorteringssystem til køkken i dit køkkenskab.  Affaldsstativer fås fra 100.- Se her- udbyg eksisterende affaldssortering

Man har valgt et forkert affaldsstativ og hvad så? Niels har 2 udtræks spande i forvejen. Nu skal der helst sorteres i 4 fraktioner. Først køber Niels 2 ovale affaldsstativer, men finder ud af at de ikke kan være der. Lågen kan ikke åbnes for de 2 spande, der er i vejen.

 

Niels kontakter så os og vi finder plads til 2 små affaldsstativer i hans underskab: et på lågen og et på siden. Nu har han fået eget 4 fraktions affaldssorteringssystem i køkken.

 

Case 4, 2019

Affaldssorteringssystem til køkken i dit køkkenskab.  Affaldsstativer fås fra 100.- Se her- ingen plads er ingen hindring for vores affaldsstativer

3 affaldsstativer på kun 40cm. Det projekt var længe undervejs og nu er det realitet: affaldssorteringssystem i 3 fraktioner på næsten ingen plads. # delt affaldssorteringssystem til køkken med kun 40 cm låge kan købes her. En lejlighed på Island Brygge har lige fået denne løsning. Affaldsstativer var sat op på under 1 time. Alt fungerer optimalt.

Case 5, 2019

Affaldssorteringssystem til køkken i dit køkkenskab.  Affaldsstativer fås fra 100.- Se her- 6 affaldsstativer med flet til køkkenskab

Nu har Rikke fået 6 affaldsstativer med vores smart flet på. Deres underskab er kun på 50cm i dybde og en del er blevet opbevaret der. Det er ikke ret meget plads der, men nu har Rikke bygget eget affaldssorteringssystem til sit køkken.

Case 1, 2017

Man kan bruge Flower hvor andre affaldssorterinssystemer ikke kan være.  Her har Katinka netop sat Flower op på en 45,5 cm køkkenlåge. Hun kan nu med Flower🌸 affaldssortere i sit skab i 3 affaldsstativer. Køb affaldssorteringssystem Flower her

Billigt affaldssorteringssystem:  affaldsstativer til sortering i et køkken 16
Billigt affaldssorteringssystem: affaldsstativer til sortering i et køkken 17

Billigt affaldssorteringssystem: affaldstativer til sortering i et køkken 18

Her kan man se både affaldsstativer ( og katten) fra siden.

Katinka har brugt en træklods for at kunne placere det mindste affaldsstativ i midten.

Affaldssortering i et køkken til et skab med affaldssorteringssystem Flower 1

Modulerne skal sidde så tæt som muligt på de helt smalle køkkenlåger. 

Husk at måle inden du går i gang med at bore huller J

Affaldssortering i et køkken til et skab med affaldssorteringssystem Flower 2

...og det skader ikke at måle efter. 

Sådan ser det ud oppefra:

Affaldssortering i et køkken til et skab med affaldssorteringssystem Flower 3

Katinka har haft en ekstra udfordring: Et rør inde i skabet, så hun skal placere affaldsstativer lige præcis i midten for, at de kan være der. 


Affaldssortering til et skab med affaldssorteringssystem Flower i et køkken

Katinka fortæller:

 

”Historien bag mit køb af affaldssorteringssystem Flower er, at jeg længe har sorteret i mange fraktioner, men fordi mit skab er så lille, så var der kun plads til en enkelt almindelig skraldespand. Alt det andet affald havde jeg så i spande og bøtter på gulvet i køkkenet.

Da jeg for et halvt år siden fik nye killinger, fandt den ene, den røde terrorist på billedet, hurtigt ud af, at det var en sjov leg at vælte skraldespande og sprede skrald ud over gulvet :-/ Med tre små affaldsstativer fra affaldssorteringssystem Flower og en lille ekstra skrå træklods + lidt kreativ tænkning, er der nu lige akkurat plads til både grønt affald, plastaffald og restaffald inde i skabet.”

skrevet af Katinka, 10.07.17

Opdatering

Det går så fint med affaldssortering J,

skrevet af Katinka, 13.11.17
 

case 2

affaldsstativ/ affaldsstativer til et køkken. Affaldssorteringssystem Flower i brug

Her er døren til bagtrappen brugt som en løsning.

Her ses kun det lille affaldsstativ. Dørkarmen er 14 cm dyb og det samme er det lille modul, så Flower er ikke i vejen på den smalle bagtrappe. Her kan man se, at der kan bruges alt fra 8 til 20 liters poser. Hvis man synes, at den store pose buler ud kan du se, hvordan du får styr på posen på www.2wasteless.com, under praktisk info

Køb de enkelte affaldsstativer her.

case 3

Affaldssorteringssystem af affaldsstativer/ affaldsstativ til sortering i et køkken 10

Her har Lærke og hendes mand havde det grønne spand hængende, men vil sortere mere. Det lille Flower affaldsstativ kan sagtens være der.

Affaldssorteringssystem af affaldsstativer/ affaldsstativ til sortering i et køkken 11
...Men de vil sortere mere! De har sat to ekstra af de små affaldsstativer ind. Selv om pladsen er knap, kan de 2 affaldsstativer være der.
billigt affaldssorteringssystem af affaldsstativer/ affaldsstativ til sortering i et køkken 12
Affaldssystem virker! Vi sorterer restaffald, plast og metal i dem - og så bio i den grønne spand.  Nu ønsker jeg mig en til pap også, men min mand skal vist lige regne på om der er plads i skabet :) Skriver Lærke

Det var min mands ide at sætte dem på væggen, det fungerer ret godt i vores skab i hvert fald! På den måde svinger affaldsstativerne ind over hinanden uden at ramme. Vi bruger bare store gennemsigtige poser og binder knuder på dem, det fungerer fint! Skriver Lærke

Lærke har nu bygget affaldssorteringssystem til køkken i 4 fraktioner.

Case 4

Affaldstativer/ affaldsstativ til sortering i et køkken med click- in beslaget skrevet af Christoph

Casen er baseret på korrespondance med Christoph om hans erfaring med affaldssorteringssystem Flower med click-in beslaget, som han købte i september 2017.

affaldsstativer/ affaldsstativ til affald sortering i et køkken.

 

Kære Irina!
Jeg mødte dig på Dansk Design Museum i maj måned. Sådan noget glemmer jeg ikke, når en kæmper for sin egen opfindelse, uden at der står et stort firma bagved.

 Nu tog jeg endeligt beslutningen om at købe jeres 3 delt system med click-in beslag. Og jeg må sige at jeg er meget, meget tilfreds. Det passer perfekt under vasken, giver rigtig god mening og kvaliteten er helt i top! Jeg synes at jeg har fået noget meget brugbart for pengene og det er det værd. Tak for denne levering med en god beskrivelse, hvordan man sætter det hele op. Der manglede ikke noget og du har gennemtænkt det hele på en god måde.

 

                                                                                                                                                                                                                       8. september 2017, Christoph

 

Affaldsstativer/ affaldsstativ til sortering af affald i et køkken 21

Det går rigtigt godt med Flower modulet. Jeg er en stor fan af din opfindelse

Alt fungerer som det skal og sorteringen er meget bedre og sjovere end før. 

Den 12. november 2017, Christoph

Her på billedet ses Katinkas case. Det er for at vise, at selvom Christoph bruger en klemme til at holde posen på plads, så er det ikke nødvendigt. Som det fremgår af billedet, fungerer en knude på posen ligeså godt. Se hvordan på video på                                                                              Praktisk info.

                                                                  Skrevet af Irina Las, den 25.11. 2017

                                                                  Køb det 3 delte affaldssorteringssystem Flower til køkken her

                                                                  Køb click- in beslag her til dit køkken affaldssorteringssystem.

Case 5

Det 3 delte affaldssortering system er designet til 60 cm køkkenlåge. En af vores kunde vil gerne bruge den på kun 50 cm køkkenlåge. 

affaldstativer/ affaldsstativ til sortering i et køkken til køkkkenskab 20

Og nu har A bevist at standart 3 delt Flower kan bruges på 50 cm. Ikke kun de 50 cm var en udfordring her. Som i mange andre tilfalde, sidder As vandlås kun 20 cm fra køkkenskabslåge, så affaldsstativet måtte ikke være bredere end 20cm. Det store runde affaldsstativ fra 3 delt affaldssortering system er 24 cm dybt.

Da Flower moduler designet sådan, at det øverste del er fleksibelt, er det ikke en hindring. A har bare forsigtigt presset de fleksible dele mod hinanden, inden affaldsstativ passede til de 20 cm, det var til rådighed.

Affaldstativ/ affaldsstativer til sortering i et køkken i case 5

Pilen viser den fleksible del, der er presset sammen

affaldsstativ til sortering i et køkken til case 5, 1

Sådan ser affaldsstativets fleksible øverste del.


case 6

Affaldsstativer/ affaldsstativ til køkkenskab i et køkken,  affaldssortering med 2 delt Flower i et køkken

Her er 2 affaldsstativer er blevet sat op på 40cm køkkenlåge til et køkkenskab, hvor det er er masse af plads til opbevaring af alt, hvad det plejer at være der.

Man kan se at de 2 affaldsstativer er blevet presset meget tæt sammen, men det påvirker ikke affaldssortering.

Affaldsstativ/ affaldsstativer Flower til køkken sortering. Cool Affaldssortering i dit hjem!

 

 

 

 

 

 

Så kan man godt nyde noget lækkert efter Flower er kommet er sæt op!!! Man er lidt træt efter man har bygget eget affaldssorteringssystem til køkken.

Case 7

Affalsstativ/ affaldsstativer til køkken til affaldssortering, med 3 affaldsstativer

Man har valgt et forkert affaldsstativ og hvad så?

 

Sara målte alt, bestilte 4 delt affaldssorteringssystem og kunne se at der var ingen plads til 30cm dybe ovale affaldsstativer i køkkenskabet alligevel. Det ene ovale stativ var straks placeret et andet sted. Det andet vil Sara helst bytte til det runde affaldsstativ. Sara har kontaktet os på info@2wasteless.com og har fået svar inden for 24timer. Sara fået sit nyt affaldsstativ ca 10 dage senere.

 Tak for hjælpen. Det er blevet vildt godt med det nye, store affaldsstativ. Jeg har vedhæftet et billede😊

 Jeg tænkte godt man kunne ændre på størrelsen på affaldsstativerne, men der var ikke helt plads under vasken med de ovale affaldsstativer - i hvert fald ikke til at gøre det så stort som jeg ville (vores afløb sidder dumt). 

 Efter vi begyndte at sortere det, blev jeg enormt overrasket over hvor meget der egentlig er. Tusinde tak for hjælpen

Case 8

 

G har en udfordring til 2wasteless.com. Hun har et underskab, hvor alt er organiseret optimalt og nu skal hun affaldssortere. Spørgsmål er, om det er plads til det 3-delte affaldssorteringssystem Flower og et click-in beslag med i hendes køkkens underskab. Det sættes ind kun med 2 skruer! Opgaven er også udfordret af, at der er også noget rørføring under vasken, der sidder i vejen. 

Affaldsstativ / affaldsstativer Flower til et køkken. Cool affaldssortering i et hjem! Byg selv affaldssorteringssystem af dem.

 

 

Vi målte og målte. Og til sidst besluttede vi os for at gøre det! Og affaldssorteringssystem Flower kan lige præcis klemme sig ind imellem kasser med indhold og håndvask.

 

 

 

 

 

 

 

 

Og klemmerne er tænkt til gæster, så andre også se, hvilket type affald, der skal i hvilken pose.

 

Case 9

Affaldsstativ / affaldsstativer Flower til et køkken 5. Cool affaldssortering i et hjem med affaldssorteringssystem Flower- perfekt i et køkken!

ML bor i en lille lejlighed. Det er ingen plads til affaldssortering. Og hun bruger underskab til opbevaring, derfor er der sat en hylde op. ML har sat 2 små affaldsstativer ind alligevel. De er sat sådan op ca 15cm højere end hylden. På denne måde er der plads til affaldet under den, når man lukker for lågen.

Mere info om affaldssorteringssystem Flower, som er perfekt til ethvert køkken her